به گزارش مغانشهر، در چهار سال گذشته استانداران ١١ استان البرز، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، خوزستان، زنجان، سمنان، فارس، قزوین، قم، کرمانشاه و مرکزی به دلایل مختلف تغییر کرده اند. موج اول تغییرات در سال ٩۴ که در پایان آن سال قرار بود انتخابات مجلس دهم برگزار شود، از راه رسید و از تیر تا آبان ٩۴ پنج استاندار تغییر کردند. موج دوم تغییر استانداران در ششم تیر ٩۵ اتفاق افتاد که سیدعلی اکبر پرویزی از خراسان شمالی به خراسان جنوبی رفت تا جای وجه الله خدمتگزار را بگیرد و کرسی خود را به محمدرضا صالحی داد. آخرین تغییر هم در استان زنجان روی داد که جمشید انصاری در ٣١ مرداد ٩۵ به سمت معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی منصوب شد و جای خود را به اسدالله درویش امیری داد و احتمال می رود موج سوم این تغییرات با اردبیل آغاز شود، موضوعی که بیشترین اخبار تغییر استانداران در فضای مجازی مربوط به این استان بوده است.
مجید خدابخش سابقۀ استانداری نداشته است؛ اما معاون استاندار بوده؛ البته مدتی هم سرپرست استانداری آذربایجان شرقی بوده است؛ در ابتدای حضورش در اردبیل مردم از او چند تقاضا داشتند؛ تکمیل پروژههای عظیم همچون راهآهن اردبیل، پتروشیمی، منطقه ویژه اقتصادی، منطقه ویژه گردشگری در سرعین و مشگینشهر توجه به راههای مواصلاتی استان در جنوب، شمال، شرق و غرب توجه به اصل توسعه پایدار اردبیل در بخشهای کشاورزی و گردشگری و … حالا باید دید کدامیک از این موارد انجام شده است؟
خودش میگوید: از آغاز دولت تدبیر و امید طرحها و برنامههای زیربنایی برای توسعه استان تعریف و اجرایی شده که نمونه بارز آنها چهار مگاپروژه بود که با تکمیل و بهرهبرداری کامل تحول عظیمی در استان ایجاد خواهد شد. استاندار اردبیل منطقه آزاد تجاری و صنعتی، منطقه ویژه اقتصادی، شبکه پایاب خداآفرین و شروع عملیات پهنههای معدنی را از جمله طرحهای بزرگ استان دانسته و گفته: منطقه آزاد تجاری، صنعتی در دولت تصویب شده و در مرحله بررسی نهایی در مجلس شورای اسلامی است. (البته در مورد ایجاد منطقه آزاد توضیح نداده که این موضوع واقعاً در انتظار آمدن به صحن علنی ماند و الان هم شرایطش چندان امیدوار کننده نیست).
خدابخش چقدر توانسته غیر از بودجههای تخصیص یافته سرمایهگذار به استان اردبیل بیاورد؛ باید از اینکه بانکها همکاری نمیکنند و هلدینگهای مهم سرمایهگذاری داخلی باید جلو بیایند و قوانین دستوپاگیر است و اختیارات نداریم به عنوان حرفهای تکراری دست برداریم. استاندار که به استان میرود نباید اول شعار بدهد؛ او میداند استان چه ظرفیتهایی دارد و باید به کجا برسد؛ اگر قرار بود کسانی وارد کار در دولت تدبیر و امید شوند که بخواهند مسیر پیشین را ادامه دهند که تفاوتی بین دولتها نبود؛ اهمیت دولت تدبیر این بود که گفت ما به سرمایهگذار احترام میگذاریم؛ اما برخی استانداران دنبال انجام کارهای یومیه و عمومی استاندار در استان هستند.
در این رابطه نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی می گوید: احتمال تغییر استاندار اردبیل در دولت دوازدهم وجود دارد.
محمد فیضی در پاسخ به اینکه آیا استاندار اردبیل در دولت دوازدهم تغییر خواهد یافت یا نه،به مهرگفت: این تغییر منوط به ارتقا پست استاندار اردبیل است و به همین منظور در جلسه ای با آقای شریعتمداری مجید خدابخش به عنوان وزیر نیرو پیشنهاد شده است.
وی با بیان اینکه بازار شایعات در خصوص ابقا یا تغییر استاندار داغ شده است، اضافه کرد: به غیر از تصمیم ذکر شده هر خبر دیگری کذب و شایعه بوده و متاسفانه در فضای مجازی شاهد درج اخباری خلاف واقع هستیم.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با اذعان به اینکه تصمیم گیری نهایی برای تغییر استاندار اردبیل با شخص رئیس جمهور است، در خصوص گزینه احتمالی استانداری اردبیل به فرد خاصی اشاره نکرد.
فیضی در پاسخ به اخباری در خصوص اینکه گزینه پیشنهادی فردی غیر بومی است، متذکر شد: گزینه احتمالی می تواند غیر بومی یا بومی باشد اما فعلا مجمع نمایندگان استان روی فرد خاصی به اجماع دست نیافته است.
در صورت تمایل دولت به ادامه همکاری با مجید خدابخش در اردبیل ممکن است یک سال دیگر ماندگار شود اما احتمال حضور او در استانهای آذربایجان غربی؛ شرقی؛ زنجان و قزوین هم وجود دارد.
منبع : ساوالان خبر
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
برای تماس با شما لطفا ایمیل خود را بدرستی وارد کنین تا با شما اگر لازم باشد در تماس باشیم .